MOBIELE PIZZERIA

IL Forno

IL forno MOBIELE PIZZERIA / het mobiele pizzafeest concept

Het concept mobiele pizzeria 'IL FORNO' is het resultaat van onze grote passie voor Italië en haar culinaire verrassingen. Na het proeven van een pizza, gebakken in een authentieke Italiaanse steenoven, was het voor ons een voldongen feit - dit zou onze missie worden in België!

Het legendarische gezegde "alle wegen leiden naar Rome" was voor ons eerder "alle wegen leiden naar Toscane". Daar hebben we verschillende steenovens mogen uitproberen onder het wakend oog van een Italiaanse hobbykok.

Volop hebben we kunnen experimenteren met verse deeg, groot assortiment aan toppings en verschillende sauzen. Vervolgens na vele bezoeken aan vakbeurzen, werd het tijd voor het echte werk en met trots kunnen we zeggen dat nu 6 jaar later, prat mogen zijn op onze resultaten.

'IL Forno' is nu de trotse eigenaar van 5 Italiaanse steenovens en kan beroep doen op 3 ploegen.

it's pizza time!

 • een pizza suggestie? Deel het!

  artisanale pizza

  Artisanale Pizza - Il Forno

  pizza artisanale
  Toscaans geïnspireerde pizza met verse deeg, wat een heerlijk krokant korstje geeft met groentjes en italiaanse kaas. Deze worden in stenen houtovens perfect gebakken. Kortom een erg smaakvolle pizza, Prego !

 • een pizza wens? Deel het!

  tiramisu

  Italiaanse desserts - Il Forno

  Desserts - taarten - ijs
  Iedereen kent wel de Tiramisu, bij Il Forno mobiele pizzeria bieden wij u een ruime waaier aan taarten, gebakjes en vergeet de voortreffelijke gelato's niet. Om de laatste gaatjes te vullen. Succes verzekerd bij jong en oud.

 • een pizza suggestie? Deel het!

  stenen pizza houtoven

  Stenen houtovens - Il Forno

  Onze pizza houtovens zijn van het merk Valoriani, een topmerk. De ovens zorgen van binnen voor een goede warmteverdeling en dat proef je. Ondanks dat de ovens binnen tot 400 graden warm zijn. Zorgt de uitstekende isolatie ervoor dat ze aan de buitenkant koel blijven. Il Forno professionele mobiele pizzeria.

 • een pizza suggestie? Deel het!

  pizza veggie

  Veggie pizza - Il Forno

  Mobiele pizzeria.

 • een pizza suggestie? Deel het!

  italiaanse pizza's

  Uw pizza naar keuze - Il Forno

  Uw eigen pizza naar keuze
  U heeft een speciale pizzawens, voor u zelf, voor de jarige, voor uw beste werknemer,... Laat het ons op tijd weten. Bij Il Forno mobiele pizzeria houden we van la dolce vita. Buon appetito!!

 • Zin in een speciale pizza? Deel het!

  ruccola pizza

  ruccola pizza - Il Forno

  Pizza ruccola

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij maken steeds een offerte op maat. Wij passen ons zoveel mogelijk aan uw wensen aan. IL FORNO mobiele pizzeria organiseert uw pizzafeest over heel Vlaanderen.